ASIAN WITH A TWIST

BANKOH STREET FOOD/ STARTERS - 10,50

NATUREL OESTER
(1st. 4,00/ 6st. 22,50) MET CHILI EN ZUUR | Natural oyster with chili and sour

BANKOH OESTER
(1st. 5,00/ 6st. 28,50) MET DRESSING VAN PONZU, MISO-CRÈME EN RADIJS IN ZOETZUUR | Bankoh Oyster with ponzu dressing, miso cream and radish in sweet and sour

TUNA CRACKERS
MET TONIJNTARTAAR, KOMKOMMER TAPIOCA EN YUZU (3ST.) | Crackers with tuna tartare, cucumber tapioca and yuzu (3 pcs)


LOEMPIA BEBEK
EEND MET RIJSTVERMICELLI EN KETJAPSAUS | Duck with rice vermicelli and sweet soy sauce

GYOZA GAMBA
GESTOOMDE GYOZA MET PEPER, WORTEL EN SESAMCRUMBLE (3ST.) | Steamed gyoza with pepper, carrot and sesame crumble (3 pcs)

TACO AYAM BALI
KIP MET KENTJOER EN CHILIMAYONAISE (2ST.) | Chicken with kentjoer and chili mayonnaise (2 pcs)


BAO BUIKSPEK OF BAO JACKFRUIT
GESTOOMDE BUN MET KIMCHI EN BUIKSPEK OF JACKFRUITSTOOF | Steamed bun with kimchi and pork belly or jackfruit stew

CRISPY CONE
GEVULD MET BOSPEENTARTAAR EN WASABI ROOMKAAS (3st.) | Sesame cone filled with carrot tartare and wasabi cream cheese
(3 pcs)


CHILI CHEESE MOMO
KROKANTE, VEGETARISCHE, NEPALESE DUMPLING (3st.) | Crispy, vegetarian, Nepalese dumpling (3 pcs)

TAMAGOYAKI
JAPANSE OMELETROL MET SUSHIRIJST, PRUIMENSAUS, WASABI EN ENOKI (3 st.) | Japanese rolled omelet with sushi rice, plum sauce, wasabi and enoki (3 pcs)

ALLE GERECHTEN | ALL DISHES

GROEN | GREEN 14,50

‘FAKE TARTARE’
TOMAAT MET ATJAR, LIMOENMAYONAISE EN KERRIEKOEKJE | Tomato with atjar, lime mayonnaise and curry cookie

KONINGSZWAM
IN EEN SZECHUAN BOUILLON MET TONKATSU EN CHILI KNOFLOOK CRUNCH | King mushroom in a Szechuan broth with tonkatsu and chili garlic crunch

KOREAN FRIED CAULIFLOWER
GEBAKKEN BLOEMKOOL MET GOCHUJANG SAUS EN HANGOP | Fried cauliflower with gochujang sauce and curd

RODE BIET
MET YUZU KOSHO, FURIKAKE EN DASHI BOTERSAUS | Red beet with yuzu kosho, furikake and dashi butter sauce

SIDE DISHES 5,00

Nasi goreng of Nasi putih

KIMCHI UDON 6,00
GOCHUJANG-NOODLES MET EEN ZACHTGEGAARD EITJE | Gochujang noodles with soft-cooked egg

VIS EN VLEES | FISH AND MEAT 16,50

ZALM SHIO PONZU
LICHT GEBAKKEN MET GRAPEFRUIT EN BASILICUM | Lightly fried salmon with grapefruit, ponzu and basil

SALADE ASINAN
FRIS PITTIGE BALINESE SALADE MET ANANAS, KOMKOMMER EN GARNALEN | Salad Asinan with pineapple, cucumber and shrimp

OKONOMIYAKI
HARTIGE JAPANSE PANNENKOEK MET INKTVIS EN BONITOVLOKKEN | Savory Japanese pancake with squid and bonito flakes

KABELJAUW
MET BOSPEEN, SCHUIM VAN TOM KHA KAI EN GEPOFTE RIJST | Cod with carrot, tom kha kai foam and puffed rice

CARPACCIO
THAISE MIHOENSALADE MET KNOFLOOKCHIPS EN RODE PEPER | Carpaccio with Thai rice vermicelli salad, garlic chips and red chili

BEEF TATAKI
DUNGESNEDEN RUND, ZEEKRAAL EN CRÈME VAN WAKAME | Thinly sliced beef, samphire and wakame cream


INDONESISCHE RUNDERSTOOF
MET LONTONGRIJST, KOKOSJUS EN MANGO-IJS | Indonesian beef stew with lontong rice, coconut sauce and mango ice cream

SPARE RIBS
ZONDER BOT MET MANTEGA LAK EN TOMATENSAMBAL | Boneless ribs with mantega
lacquer and tomato sambal

BANKOH’S VEGA RIJSTTAFEL V.A. 2 PERS. 37,50

HARICOTS VERTS
HARICOTS VERTS IN PETEHSAUS | Haricots verts in peteh sauce

ERYNGII KERIE
GEFRITUURDE KONINGSZWAM IN KERRIESAUS | Deep fried king mushroom in curry sauce

JACKFRUIT RENDANG
JACKFRUITSTOOF OP SUMATRAANSE WIJZE | Jackfruit stew the Sumatran way

SEMUR TERONG
GESTOOFDE AUBERGINE | Semur terong stewed aubergine

PANGSIT
PANGSIT PADDENSTOEL ZOETZURE SAUS | Pangsit mushroom sweet and sour sauce

FAKE TARTAAR
TOMAAT SALADE MET TAPIOCA EN SCHUIM VAN ATJAR | Tomato salad with tapioca and atjar foam

SATÉ TEMPEH
SATÉ TEMPEH PINDASAUS | Satay tempeh peanut sauce

SAMBAL GORENG TELOR
EI MET KOKOSSAUS | Egg with coconut sauce

SAJOER LODEH
GROENTEN IN KOKOSBOUILLON | Vegetables in coconut broth

GADO GADO
GROENTEN MET PINDASAUS | Vegetables with peanut sauce

KETOPRAK
TAUGÉSALADE MET TOFU EN KETJAP SAUS | Bean sprouts salad with tofu and sweet soy sauce

ATJAR
ZOETZURE KOMKOMMERSALADE | Sweet and sour cucumber salad

SAMBAL GORENG KENTANG
GEKARAMELLISEERDE AARDAPPEL | Caramelised potatoes

SEROENDENG
GEROOSTERDE KOKOSRASP | Roasted grated coconut

PISANG GORENG
GEBAKKEN BANAAN | Fried banana

RIJSTTAFEL ‘CHEF AGUS’ V.A 2 PERS. 39,50 P.P

UDANG PETEH
GAMBA, PETEHBONEN EN KOKOSSAUS | Shrimp, petai beans and coconut sauce

IKAN KERIE
KABELJAUW IN KERRIESAUS |
Codfish in curry sauce

DAGING RENDANG
RUNDERSTOOF VAN SUMATRA | Stewed beef Sumatra style

BABI KETJAP
VARKENSVLEES IN KETJAP | Pork in sweet soy sauce

DAGING IJO
RUNDERSTOOF MET KOKOSSAUS | Stewed beef in coconut sauce

SATÉ AYAM
KIPPENDIJ EN PINDASAUS | Chicken thigh with peanut sauce

SATÉ BABI
VARKENSHAAS IN KETJAP | Pork tenderloin in soy sauce

SAMBAL GORENG TELOR
EI MET KOKOSSAUS | Egg with coconut sauce

SAJOER LODEH
GROENTEN IN KOKOSBOUILLON | Vegetables in coconut broth

GADO GADO
GROENTEN MET PINDASAUS | Vegetables with peanut sauce

KETOPRAK
TAUGÉSALADE MET TOFU EN KETJAP SAUS | Bean sprouts salad with tofu and sweet soy sauce

ATJAR
ZOETZURE KOMKOMMERSALADE | Sweet and sour cucumber salad

SAMBAL GORENG KENTANG
GEKARAMELLISEERDE AARDAPPEL | Caramelised potatoes

SEROENDENG
GEROOSTERDE KOKOSRASP | Roasted grated coconut

PISANG GORENG
GEBAKKEN BANAAN | Fried banana

GESERVEERD MET NASI GORENG EN NASI PUTIH

BANKOH SPECIALS

BANKOH SATÉ 27,50

PROEVERIJ VAN VIER SOORTEN SATÉ, VERDEELD OVER ACHT STOKJES

SATÉ AYAM

VAN KIPPENDIJ | Satay of chicken thigh

SATÉ UDANG

VAN GARNALEN | Satay of shrimp

SATÉ BABI LAPIS

VAN BUIKSPEK | Satay of porkbelly

SATÉ MARANGGI

VAN PITTIGE DIAMANTHAAS | Satay of spiced beef

PEKING EEND BANKOH STYLE
55,00
MET PANNENKOEKJES, HOISINSAUS EN JULIENNEGROENTE | Crispy duck
with pancakes, hoisin sauce and julienne vegetables

BIG GREEN EGG WAGYU (CA. 400GR) 110,00

JAPANSE RUNDERRAS VAN DE BIG GREEN EGG MET OOSTERSE SAUS EN KIMCHI UDON | Wagyu beef, Asian gravy, and kimchi udon

BANKOH DESSERTS 10,50

TIRAMISU
MET GETOASTE KOMBU EN IJS VAN DOUGLASSPAR | Tiramisu with toasted kombu and Douglas fir ice cream

CRÈME CARAMEL
VAN KOFFIE, KOKOS EN SEREH MET YUZU IJS EN PINDACRUMBLE | Coffee crème caramel, coconut and lemongrass with yuzu ice cream and peanut crumble

BUBUR INJIN
ZWARTE RIJSTPUDDING MET KOKOS, PANDAN EN MANGOCOULIS | Black rice pudding with coconut, pandan and mango coulis

MATCHA CHEESECAKE
MET LEMONCURD, ROZE PEPER EN SORBET VAN MANDARIJN | Matcha cheesecake with lemon curd, pink pepper and mandarin sorbet

GEPOCHEERDE PEER
MET EEN MOUSSE VAN KARDEMOM, WITTE-CHOCOLADE TUILLE EN VANILLE-IJS | Poached pear with a cardamom mousse, white chocolate tuille and vanilla ice cream


IJS PER BOL 3,50
AFKOELEN NA ZO'N PITTIGE MAALTIJD? Ice cream per scoop. To cool down after a fiery meal

MANGO | CALAMANSI | PANDAN

Bistrobar Bankoh
Kaapstander 286
6541 EX Nijmegen

024 737 00 40
info@bistrobarbankoh.nl